Главная Мой профиль ВходПриветствую Вас Гость
RSS
       Четверг 25.04.2024 01:54


Соціальні мережі
  • Ми у Facebook
  • Ми у Instagram
  • Наш You Tube канал

  • Меню сайта

    Категории раздела
    Новини [241]
    Новини бібліотеки [2]

    Статистика

    Онлайн усього 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0

    Главная » 2021 » Апрель » 21 » Рішуче налаштовані зробити майбутнє - теперішнім!!!
    11:59
    Рішуче налаштовані зробити майбутнє - теперішнім!!!

        Ліцей «Ерудит» щасливий повідомити своїй освітянській громаді, що за результатами конкурсного відбору заявок МОН України ми стали учасниками міжнародного освітнього проєкту SELFIE, онлайн програми Європейського Союзу щодо визначення рівня цифровізації закладу освіти, яка  розроблена Об’єднаним дослідницьким центром Європейської комісії та спрямована на підтримку інноваційного використання цифрових технологій у процесі навчання.               

        Пілотування проєкту SELFIE вперше в Україні відбувається за участі 60 шкіл Запорізької та Львівської областей та 30 закладів професійно-технічної освіти  з  10 регіонів держави. Для запуску проєкту в ліцеї  Світлана Неліпа, Тетяна Єфименко, Крістіна Груба 20 квітня 2021 року стали учасниками  ініціативної онлайн-зустрічі «Підтримка шкіл у контексті цифрового навчання» за підтримки Європейського фонду освіти, МОН України, Міністерства цифрової трансформації в Україні.

       Ми отримуємо онлайн-інструменти проєкту Євросоюзу SELFIE, що дадуть змогу оцінити  ефективність використання інноваційних технологій  в ліцеї та з’ясувати, на якому етапі цифрового розвитку ми перебуваємо, що саме треба вдосконалити. 

       SELFIE проводить анкетування учнів, вчителів та керівників з питань процесу цифровізації в ліцеї. Опитування є анонімним та добровільним. Для учнів воно триватиме не більш ніж 20-30 хвилин, а для вчителів – щонайбільше 40. Загалом на заповнення анкети надається 2 години. Пройти опитування учасники зможуть у будь-який зручний час, на різних цифрових пристроях, як-от на стаціонарних комп'ютерах, ноутбуках, смартфонах чи планшетах. Реалізацію першого етапу пілотного проєкту заплановано здійснити впродовж квітня-травня 2021 року. Термін проведення анкетування – з 23 квітня по 07 травня 2021 року.

       За результатами  ми отримаємо інтерактивний детальний звіт про стан впровадження ІТ  в закладі освіти та рекомендації для подальшого вдосконалення. І це стане могутнім інструментом для побудови сратегії розвитку ліцею на основі інноваційних технологій.

        Ми не стоїмо на місці, ми не боїмося труднощів, ми прагнемо розвитку і самовдосконалюємося заради загальної мети – зробити ліцей школою майбутнього.

     


     

    Категория: Новини | Просмотров: 187 | Добавил: Teacher | Рейтинг: 1.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Вход на сайт

    Календар
    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

    Поиск

    Архив записей

    Блог
  • Розвиток міжнародного партнерства

  • Друзья сайта
  • Сайт Міністерства освіти і науки України
  • Відділ освіти Мелітопольської районної державної адміністрації
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти