Главная Мой профиль ВходПриветствую Вас Гость
RSS
       Вторник 16.04.2024 13:59


Соціальні мережі
  • Ми у Facebook
  • Ми у Instagram
  • Наш You Tube канал

  • Меню сайта

    Категории раздела
    Новини [241]
    Новини бібліотеки [2]

    Статистика

    Онлайн усього 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0

    Главная » 2017 » Октябрь » 9 » Вчителі Костянтинівського ліцею «Ерудит» - учасники Всеукраїнського проекту «Грай за права людини!»
    11:21
    Вчителі Костянтинівського ліцею «Ерудит» - учасники Всеукраїнського проекту «Грай за права людини!»

    Вчителі фізичної культури Костянтинівського ліцею «Ерудит» Мартьянова Ірина та Землянко Євгеній у період з 12 по 16 вересня 2017 року у смт Верхнячка (Христинівський район, Черкаська обл.) пройшли інтерактивні навчальні курси та стали учасниками Всеукраїнського проекту “Грай за права людини!“ ( за підтримки European Youth Foundation, організатори: БО “БФ “Ліга Толерантності” та БО "Взаємопоміч" ), який поєднав навчання сучасним практикам масового спорту від провідних європейських футбольних клубів з освітою з прав людини. 
    Навчання проходило у форматі інтерактивних лекцій від кращих теоретиків та практиків, великої кількості практичної роботи з використанням нестандартних методик, майстер-класів, знайомств з інноваціями, дискусійних груп.
    В рамках навчання були організовані спільні тренування з професійними та аматорськими спортивними клубами; зустрічі з футбольними експертами, тренерами (тренером ЖФК «Ятрань -Берестівець»), арбітрами, керівниками федерацій; живі бібліотеки з видатними спортсменами та правозахисниками; екскурсія до дендропарку "Софіївка" в м. Умань.
    В ході тренінгів учасники проекту дізналися про актуальні методики освіти з прав людини, молодіжні та правозахисні інституції Ради Європи, проектний менеджмент та неформальну освіту. 
    Після проведення локальних заходів всі учасники отримали сертифікати молодіжних тренерів та увійшли до Міжнародної мережі тренерів з масового спорту та прав людини. Набуті знання та методики вчителі втілили в реалізації власної ініціативи - спортивно-просвітницький Фестиваль “Грай за права людини!”, 
    Фестиваль пройшов 27 вересня у Костянтинівському ліцеї «Ерудит» і був присвячений Всесвітньому дню туризму. Було задіяно понад 200 учасників з числа учнів, вчителів, працівників ліцею, батьків, людей з інвалідністю, тренера з туризму – Златєва Сергія та Попової Олени - голови Мелітопольської районної організації інвалідів «Джерело». 
    Кожен етап конкурсу проходив у дружній атмосфері , де кожен із учасників на практиці зумів показати свою майстерність, творчість , спритність та вміння працювати в команді.

     

    Категория: Новини | Просмотров: 485 | Добавил: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Вход на сайт

    Календар
    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

    Поиск

    Архив записей

    Блог
  • Розвиток міжнародного партнерства

  • Друзья сайта
  • Сайт Міністерства освіти і науки України
  • Відділ освіти Мелітопольської районної державної адміністрації
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти