Главная Мой профиль ВходПриветствую Вас Гость
RSS
       Четверг 09.05.2024 09:53


Соціальні мережі
  • Ми у Facebook
  • Ми у Instagram
  • Наш You Tube канал

  • Меню сайта

    Категории раздела
    Новини [241]
    Новини бібліотеки [2]

    Статистика

    Онлайн усього 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0

    Главная » 2021 » Август » 20 » Колонка директора ліцею
    07:59
    Колонка директора ліцею

    Колонка директора ліцею

    Добігає кінця літо. Для директора школи воно завжди дуже насичене. Підготовка до нового навчального року ставить нові виклики та змушує розв’язувати проблеми, навіть не зважаючи на законну відпустку.

    В переддень Першовересня я дуже хочу висловити слова щирої вдячності нашим небайдужим батькам учнів ліцею "Ерудит".

    Але не тим, хто тільки вимагає і шукає недоліки, а тим, хто, коли бачить проблеми - приходить із допомогою та надає добру пораду.

    Так, у партнерстві з батьками було проведено підготовку ліцею до нового навчального року. Зроблено косметичний ремонт приміщень, на учнів чекають затишні класи, оновлені релакс-осередки в рекреаціях. Покращилася матеріально-технічна база, вишукано резерви і оснащено додатково два кабінети початкових класів, тепер усі учні ліцею будуть займатися в одну зміну. Утеплено 4 навчальні кабінети, де замінені старі радіатори на металопластикові, згідно з площею кабінету.

    Створюючи безпечний для учасників освітнього процесу простір, в умовах систематичних дощів цього літа ми зіткнулися з проблемою прибирання 2,5 гектар пришкільної території. Технічні працівники ліцею паралельно з ремонтом безперервно вели боротьбу з бур'янами. Батьки допомагали паливом і мастильними матеріалами для мотокоси. Фактично, територія була в належному стані.

    Але, як же приємно, що є у нас і ті батьки, хто прийшов і сам запропонував свою особисту допомогу в покосі трави та прибиранні території. Щиро вдячні батькам, які не прагнуть публічного визнання, не чекають подяк та піару і навіть просять не називати їх прізвища. Вони організували справжню толоку, під час якої було вичищено, завантажено та вивезено з території ліцею увесь сухий бур'ян, закультивовано трактором пришкільну дослідну ділянку, повапновано вуличні туалети та бордюри у дворі. Крім того, у прилеглому до ліцею парку сільського Будинку культури розчищено від бур'янів доріжки, якими діти підуть до школи, зібране сміття (пляшки, пакети, сухе гілля). Дякуємо КП Костянтинівське за підтримку технікою. А також батькові нашої учениці, який скосив на тракторі карантинні рослини на значній площі сільського футбольного поля, який межує з ліцеєм. Велике спасибі батькам, які надали допомогу піском для облаштування розмітки на спортивному майданчику, а також тим, хто збирав меблі та парти, бере активну участь в облаштуванні приміщень ліцею.

    Останні роки загострюється проблема руйнування асфальтного покриття доріжок на подвір'ї, бетонного покриття сходів до блоку початкових класів і спортивної зали. Це безпека наших дітей і дорослих. Потрібні кошти. Асфальтне покриття і доріжки на подвір'ї поки що якісно відремонтувати не вдається. Це в планах. Але із сходами проблема вирішується. Дуже приємно, що один із наших батьків нещодавно надав адресну фінансову допомогу на придбання матеріалів для ремонту сходів, які невідкладно були закуплені батьківським комітетом і вже почалися роботи по укладанню кахелю та плитки технічними працівниками ліцею – робітником по обслуговуванню приміщень, оператором газової котельні, сторожами. Їх золотими руками дуже багато зроблено в школі. Так що до першого вересня молодші школярі увійдуть до школи по відремонтованим та безпечним сходам.

    Низький уклін вам, дорогі наші мами і тата, дідусі та бабусі учнів та учениць! Щиро дякую за допомогу і підтримку! У партнерстві з вами колектив ліцею буде прагнути працювати ще краще. Нехай сторицею повертається до вас добро і благородні вчинки. Здоров’я, добробуту і миру вам і вашим сім’ям!

    Категория: Новини | Просмотров: 131 | Добавил: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Вход на сайт

    Календар
    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

    Поиск

    Архив записей

    Блог
  • Розвиток міжнародного партнерства

  • Друзья сайта
  • Сайт Міністерства освіти і науки України
  • Відділ освіти Мелітопольської районної державної адміністрації
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти